Persoon overleden bij aanrijding met trein: treinverkeer stilgelegd

Geplaatst op 25 maart 2023, om 08:46 uur

DE BLESSE – In verband met een ernstige aanrijding op het spoor tussen Wolvega en Steenwijk rijden er op dit moment geen treinen. De NS meldt op de website dat de storing tot ongeveer 11.00 uur duurt.

Het incident vond rond half acht plaats op de overweg aan de Domeinenweg. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. Ook een traumahelikopter werd ingevlogen vanaf Eelde. Eenmaal in de lucht werd duidelijk dat de inzet niet meer nodig was. Het slachtoffer bleek al overleden.

Op dit moment rijden er geen treinen tussen Wolvega en Steenwijk. Ook de domeinenweg is volledig afgesloten voor verkeer. Voor de actuele dienstregeling kun je de reisplanner van de NS gebruiken.

Reacties

reacties