Arrestatieteam doet inval in pand in Hollandscheveld

Geplaatst op 30 maart 2023, om 12:08 uur

HOLLANSCHEVELD – Woensdagmiddag heeft de politie vier mannen aangehouden na een onderzoek in een pand aan de Jan Bruinsslotstraat in Hollandscheveld. Het gaat om drie mannen uit Polen en een man uit Amsterdam. De mannen worden verdacht van het overtreden van de milieuwetgeving en het in gevaar brengen van mens en dier. Een woordvoerder van de politie kon nog niet aangeven wat de precieze verdenkingen zijn.

De politie benadrukt dat het hier niet gaat om een drugszaak, maar om een zaak waarbij de leefbaarheid van mens en dier wordt onderzocht. De aanhoudingen vonden plaats op klaarlichte dag in de winkelstraat van Hollandscheveld. De verdachten werden geblinddoekt afgevoerd.

Een omstander verklaarde dat ze zag hoe een man uit zijn auto werd getrokken en geblinddoekt werd meegenomen door een speciale eenheid van de politie. De auto had een buitenlands kenteken en de omstanders hadden de mannen nog nooit eerder gezien in het dorp. Het gebeurde allemaal razendsnel, aldus de getuige.

De omstander was niet geschrokken en beschouwde het als ‘een beetje sensatie’. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Foto’s: Van Oost Media

Reacties

reacties