Man bekneld in auto na ernstig ongeval N33

Geplaatst op 27 februari 2023, om 12:57 uur

ANDEREN – Op de N33 bij Anderen (Drenthe) heeft maandag een verkeersongeluk plaatsgevonden.

Rond het middaguur zijn een bestelwagen en een auto op elkaar gebotst. Een inzittende van de auto raakte hierbij bekneld, maar is inmiddels door de brandweer en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn toestand van de man is nog niets bekend.

De bestuurder van de bestelwagen kwam volgens de eerste berichten met de schrik vrij en hoefde niet naar het ziekenhuis. Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is en hoe het ongeluk heeft kunnen ontstaan.

De politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De rechterrijstrook is vanaf Assen in de richting van Gieten nog dicht. Verkeer wordt langzaam over de linkerbaan geleid.

Foto’s: Freelance fotograaf Dekker

Reacties

reacties