Auto raakt te water: twee volwassenen en twee kinderen naar ziekenhuis

Geplaatst op 25 februari 2023, om 20:06 uur

VEENHUIZEN – Aan de Hoofdweg (N919) in Veenhuizen is zaterdagochtend een auto te water geraakt. In de auto zaten vier personen, twee volwassenen en twee kinderen.

Rond 11:15 uur kwam de melding binnen dat een auto, met vier inzittenden, in het water terecht was gekomen. Hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumahelikopter, rukten hierop uit. Ter plekke was door onbekende oorzaak een auto van de weg geraakt. Alle inzittenden konden zelf uit de auto komen en zijn door de brandweer naar de overkant van het water gebracht, waarna ze per ambulance zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het incident was de Hoofdweg in beide richtingen uren afgesloten voor het doorgaande verkeer.

 

Reacties

reacties