Verdachten dodelijk geweldsincident Emmen ook verdacht van overval tankstation op dezelfde avond

Geplaatst op 1 februari 2023, om 11:12 uur

Emmen – De twee 19-jarige en een 16-jarige verdachte uit de gemeente De Wolden die verdacht worden van betrokkenheid bij het geweldsincident in de zorginstelling aan de Stationsstraat waarbij een 26-jarige vrouw om het leven kwam worden ook verdacht van een poging overval bij een tankstation aan de Wolfsbergenweg diezelfde avond.

Een van de twee 19-jarige verdachten en de 16-jarige verdachte wordt eveneens verweten dat zij op die zaterdag nog een ander persoon van de vrijheid hebben beroofd. Deze persoon was aanwezig in het pand waar het geweldsincident plaatsvond.

De raadkamer van de rechtbank in Assen heeft besloten dat de drie zestig dagen langer vast blijven zitten.

De eerder aan de verdachten opgelegde beperkingen zijn door de officier van justitie opgeheven. Het onderzoek is nog in volle gang.

Reacties

reacties