Man gewond bij steekincident in Surhuisterveen; vrouw aangehouden

Geplaatst op 25 januari 2023, om 23:24 uur

Surhuisterveen – Een man is woensdagavond licht gewond geraakt bij een steekincident bij een woning aan De Merel in Surhuisterveen. De man was vermoedelijk daarna met zijn auto gevlucht naar de Piramide aan de Provincialeweg bij Opende. De hulpdiensten troffen daar de man gewond aan.

Hij had verwondingen aan zijn schouder. Na een behandeling in de ambulance is de man met de politie meegegaan naar het politiebureau.

Na een dik half uur werd er een vrouw aan De Merel aangehouden door de politie. Zij is overgebracht naar het cellencomplex in Leeuwarden. In de woning zal door de politie een onderzoek worden gestart. Wat de aanleiding van het steekincident is, is nog onduidelijk.

Reacties

reacties