Autobrand op afrit N31 bij Drachten-Azeven

Geplaatst op 23 januari 2023, om 07:00 uur

Drachten-Azeven – De brandweer van Ureterp is in de nacht van zondag op maandag opgeroepen voor een autobrand op de afrit van de N31 naar de Opgong bij Drachten-Azeven. 

Omstreeks half één werden de brandweerlieden opgeroepen voor de brand. De bestuurder vernam tijdens het rijden problemen met de auto en besloot toen zijn voertuig stil te zetten op de afrit. Eenmaal aangekomen op de afrit bleken er al vlammen onder de motorkap vandaan te komen.

Bij aankomst van de brandweer stond de voorzijde van de auto al volledig in brand. De brandweerlieden wisten het vuur snel onder controle te krijgen. De auto kon als verloren worden beschouwd en is geborgen door berger Tolman. De bestuurder is door agenten thuis gebracht.

Reacties

reacties