Motorrijder (57) omgekomen bij ernstig verkeersongeval in Onnen

Geplaatst op 30 oktober 2022, om 20:30 uur

Onnen – Hulpdiensten zijn zaterdagmiddag omstreeks vijf uur inzet voor een ongeval met letsel op de Zuidveld in Onnen.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het betreft een aanrijding tussen een motorrijder en automobilist. Wegens de ernst van de situatie kwam ook een traumateam per helikopter naar het incident gevlogen. De motorrijder is daarbij gereanimeerd en uiteindelijk ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 57-jarige man uit de gemeente Tynaarlo.

De brandweer heeft de ongevalslocatie afgezet met schermen. Hoe het ongeval kon ontstaan is nog niet duidelijk, wel is te zien dat de personenauto in de rechterflank is geraakt en een boom beschadigd is geraakt door de impact. De politie onderzocht de toedracht van het ongeval. De weg werd tijdelijk afgesloten.

Reacties

reacties