Auto crasht bij A7 Marum na politieachtervolging (video)

Geplaatst op 10 oktober 2022, om 13:20 uur

Marum – Een auto is maandagochtend gecrasht op de afrit bij de A7 bij Marum na een politieachtervolging. Meerdere politievoertuigen, twee ambulances en de brandweer kwamen ter plaatse.

De twee inzittenden van de auto hadden eerder op de ochtend een poging gedaan om in te breken in een woning in Zevenhuizen. Ze werden overlopen in de woning en sloegen op de vlucht. Op de A7 werd de auto gespot door de politie. Er werd een achtervolging ingezet.

Bij de afrit van Marum crashte de auto en sloeg de auto over de kop. De twee inzittenden zijn aangehouden door de politie. Eén van inzittenden raakte gewond en is onder politiebegeleiding met een ambulance meegenomen. De andere inzittende is door de politie meegenomen. De afrit is lange tijd afgesloten geweest vanwege het politieonderzoek.

Reacties

reacties