Twee agenten onder doktersbehandeling na ontploffen vuurwerkbom onder politieauto in Appingedam

Geplaatst op 20 september 2022, om 02:17 uur

Appingedam – Twee agenten hebben zaterdagnacht mogelijk gehoorschade opgelopen in Appingedam, nadat een vuurwerkbom onder een politieauto is gegooid door iemand uit een groep jongeren.

De agenten gingen afgelopen zaterdagnacht af op een melding over een opstootje in het centrum. Niet lang na het incident is een vuurwerkbom onder de wagen van de politie gegooid. ‘Dit leverde een enorme explosie op’, schrijft een van de wijkagenten. ‘Uiteindelijk was er schade aan de politieauto en moesten twee collega’s zich onder doktersbehandeling stellen wegens mogelijke gehoorschade.’

Er zijn nog geen verdachten aangehouden. Wat de exacte schade is, kan de politie niet delen. De agenten beraden zich nog op het doen van aangifte. ‘Wees je bewust van het feit dat de gevolgen groot kunnen zijn van het ‘simpel’ gooien van vuurwerk’, vervolgt het bericht op Instagram. De politie roept getuigen het incident op contact op te nemen.

Reacties

reacties