Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval bij Ureterp

Geplaatst op 18 september 2022, om 08:00 uur

Ureterp – De hulpdiensten zijn zaterdag aan het einde van de avond opgeroepen voor een eenzijdig ongeval aan het Opperhaudmare.

Omstreeks kwart voor twaalf werden politie, ambulance en de brandweer opgeroepen voor het ongeval. De bestuurder was door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijtgeraakt en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand.

Zowel politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De 19-jarige bestuurder uit de Hemrik wist zelfstandig uit zijn voertuig te komen. Hierdoor bleek de inzet van de brandweer niet meer nodig te zijn.

De man is vervolgens door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Berger Tolman heeft vervolgens de auto geborgen.

 

Reacties

reacties