Politie zoekt twee donkere verdachten na beroving in Drachten

Geplaatst op 24 augustus 2022, om 16:56 uur

Drachten – Aan het Knobelsdorffplein vond woensdagmiddag omstreeks 16:15 uur een beroving plaats.

De beroving vond plaats bij een seniorenflat. Bij dit pand zou volgens een omstander iemand zijn sierraden zijn ontnomen. De verdachten hielden zich in eerste instantie op ter hoogte van het busstation maar bleken bij aankomst van diverse politie-eenheden al gevlucht te zijn.

Volgens een burgernet-melding ging het om een tweetal donkere personen met zwarte kleding aan. Een uitgebreider signalement bleek niet beschikbaar. De politie heeft met meerdere eenheden de omgeving afgezocht maar tot op heden konden de verdachten niet worden aangehouden.

Of er iets is buitgemaakt bij de beroving is niet bekend. Voor zover de politie kon vermelden is niemand gewond geraakt. In totaal werden 2418 burgernet deelnemers bericht. De politie stelt een onderzoek in naar het delict.

Reacties

reacties