Meisje van 7 slachtoffer van zedendelict in Heerenveen: politie stelt onderzoek in

Geplaatst op 10 augustus 2022, om 17:13 uur

Heerenveen – Een meisje van 7 jaar oud is woensdagmiddag 3 augustus het slachtoffer geworden van een zedendelict in recreatiegebeid “De Heide” in Heerenveen. Het incident deed zich tussen 14:00 en 16:00 uur voor. Er is volgens de politie vermoedelijk een minderjarige jongen bij betrokken. Er is een onderzoek door de recherche ingesteld. 

De mogelijke verdachte is rond de 15 jaar oud. Hij heeft een witte huidskleur, waarschijnlijk kort, donkerblond haar en droeg op dat moment een opvallende, oranjekleurige zwembroek. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten, iets hebben gezien of die weten wie deze jongen is.

Het kan ook zijn dat er mensen zijn die die middag foto’s of video’s hebben gemaakt in het recreatiegebied. De politie is op zoek naar deze informatie en beelden. Heeft u informatie, geef dit dan door via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Reacties

reacties