Voertuig rijdt over terras Binnen en ramt pand Domino’s Pizza in Drachten (video)

Geplaatst op 31 juli 2022, om 07:00 uur

Drachten – Aan de Noordkade in Drachten heeft een bestuurder van een nog onbekend voertuig zondagmorgen forse schade aan enkele terrassen veroorzaakt.

Het bleek dat rond 06:00 uur een bestuurder tegen het pand van Domino’s aangereden was en vervolgens over het terras reed om weg te vluchten. Bij zowel Domino’s Pizza Drachten als het terras van restaurant Binnen werden hierdoor omver gereden.

Uit voorzorg werd het brandweerkorps van Drachten met een tankautospuit en hulpverleningswagen ingezet om de schade aan het pand te beoordelen. Toen de hulpdiensten arriveerden bleek de bestuurder al gevlucht te zijn, diverse politie-eenheden hebben in de omgeving uitgekeken naar een beschadigd voertuig.

Bij het incident vielen geen gewonden. De politie heeft de ongevalslocatie afgezet met lintwerk voor sporenonderzoek. Agenten zullen camerabeelden bekijken en een onderzoek instellen naar de veroorzaker van het ongeval.

Drie verdachten werden uiteindelijk bij Twijzel staande gehouden en vervolgens aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van het ongeval.

Reacties

reacties