Fietsers gewond bij ongeval in Leek en Opende

Geplaatst op 8 juli 2022, om 17:18 uur

Opende/Leek – In Opende en in Leek zijn vrijdagmiddag fietsers gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Beide slachtoffers moesten worden overgebracht naar het ziekenhuis.

In Leek gebeurde het ongeval gebeurde bij een rotonde op de Lindensteinlaan. Zowel een ambulance als de politie kwamen ter plaatse voor eerste hulpverlening. De fietser is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets raakte licht beschadigd door de botsing.

In Opende gebeurde het ongeval op de Provincialeweg. Door een nog onbekende oorzaak kwam de automobilist met de fietsster in botsing. Het slachtoffer is in een ambulance behandeld en is daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft het ongeval afgehandeld.

Reacties

reacties