Binnenkort meer nieuwbouw Winsum in verkoop

Geplaatst op 25 juli 2022, om 11:54 uur

Regio – Geïnteresseerd in nieuwbouw Winsum? Nieuwbouwproject Plan Munster gaat binnenkort van start met fase 2 in Winsum.

Binnenkort meer nieuwbouw Winsum in verkoop
Voor eenieder die wilt wonen in het leukste dorp van Nederland (2020) komt er een nieuwe kans. De nieuwbouw in Winsum (GN) wordt binnenkort namelijk uitgebreid met de tweede fase van nieuwbouwproject Plan Munster. Winsum wordt met deze nieuwbouw tientallen woningen rijker voor zowel de starter als senioren.

Prettig wonen en thuis komen bij nieuwbouw in Winsum
Wonen in Winsum is geliefd door de gezellige dorpssfeer, karakteristieke dorpskern en voldoende voorzieningen. Daarbij is Stad op slechts 15 autominuten gemakkelijk te bereiken.
Met de ontwikkeling van deze tweede projectfase geeft de nieuwbouw Winsum een nieuwe mogelijkheid tot fijn wonen en thuis komen in een duurzame en groene woonwijk.

Deze nieuwe duurzame en groene woonwijk Munster, aan de oostzijde van Winsum, krijgt uiteindelijk een omvang van 150 nieuwbouwwoningen. In fase twee komen binnenkort naar verwachting circa 50 woningen beschikbaar, variërend van vrije kavels tot koop- en sociale huurwoningen.

Duurzaam en waterrijk nieuwbouwproject
Het gehele nieuwbouwproject Munster heeft de focus op duurzaam en waterrijk wonen. Zo worden er enkel gasloze en aardbevingsbestendige woningen gebouwd, welke bijna compleet energieneutraal zijn. De energie die verbruikt wordt moet dus ongeveer evenveel zijn als de energie die zelf wordt opgewekt door de woningen.

Bij de verkaveling van deze nieuwbouw in Winsum wordt rekening gehouden met het oude landschap, waarbij de fasen gebouwd worden op meerdere eilandjes met daaromheen brede grachten. Ieder eiland apart is met auto bereikbaar, maar er kan slechts met de fiets of lopend een rondje over alle eilanden gedaan worden.

Alle voorzieningen in en nabij Winsum
Met een woongemeente van ruim 13.000 inwoners is Winsum met de dorpse sfeer en karakteristieke dorpskern geliefd bij velen. Niet voor niets dat deze gezellige en aantrekkelijke, smalle straatjes, bruggetjes en historische panden door de ANWB in 2020 werd verkozen tot Leukste Dorp van Nederland.
Zowel in de oude dorpskern als bij de recente nieuwbouwplannen staat wonen in het dorp in het teken van water. Dit maakt het bij uitstek een geliefde plek voor mensen met een eigen sloep of kano. Voor de echte liefhebber is Stad en Ommeland te bereiken via het water.

Nieuwbouwwoningen van starters tot senioren
De wijk wordt ontwikkeld met een diverse woningaanbod voor iedereen, van starters tot senioren, met zowel koop- als huurwoningen. Samen met de geliefde ligging van het dorp en alle voorzieningen in de nabijheid wordt verwacht dat deze toekomstige nieuwbouw snel verkocht en verhuurd zal worden.
Geïnteresseerden voor deze nieuwbouwwoningen kunnen daarom nu al via de website van NieuwWonen Groningen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van het project. Via dit platform bundelen makelaars uit de regio hun krachten om een compleet woningaanbod van alle nieuwbouwprojecten in provincie Groningen kenbaar te maken. Hierdoor blijft u eenvoudig op de hoogte van huidige en toekomstige ontwikkelingen, waaronder de nieuwbouw in Winsum.

Reacties

reacties