Vrouw (71) omgekomen bij zeer zware aanrijding op Westergoawei

Geplaatst op 18 mei 2022, om 10:35 uur

Wommels – Een 71-jarige vrouwelijke voetganger uit Leusden is dinsdagmiddag overleden, na een zware aanrijding met een automobilist op de N359 bij Wommels. 

Rond vier uur in de middag kregen de hulpdiensten de melding van het ongeval. Een automobilist en de voetganger zijn door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen. De hulpverleners hebben getracht de vrouw te redden, echter mocht alle hulp niet meer baten.

De 71-jarige vrouw uit Leusden overleed uiteindelijk op de ongevalslocatie aan haar verwondingen. De Forensische Opsporing Verkeer van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

https://twitter.com/POL_Fryslan/status/1526619341000945664

Reacties

reacties