Politie blust autobrand in Hoogeveen: brandstichting bij wielkast

Geplaatst op 12 mei 2022, om 04:50 uur

Hoogeveen – In de nacht van woensdagavond op donderdagmorgen werd de brandweer omstreeks kwart over vier ingeschakeld voor een autobrand aan het Alteveerstraat in Hoogeveen.

Een tankautospuit en schuimblusvoertuig van de brandweer werden met spoed ingezet voor het bestrijden van de brand. Bij aankomst van de brandweerlieden bleek dat de politie de vlammen al geblust had. De brand kon door de agenten snel worden geblust en de brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd.

Op de voorband is vermoedelijk een doek aangetroffen welke is gestoken bij de wielkast, door de brand raakte het voertuig aan de linker voorzijde beschadigd. Doordat de auto kortsluiting maakte ging de toeter af welke de buurtbewoners wakker maakte. Hierop konden de hulpdiensten gealarmeerd worden. De politie neemt de brand mee in het onderzoek naar de reeks brandstichtingen in Hoogeveen.

Reacties

reacties