Motorrijder vliegt uit de bocht bij Grijpskerk; gewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 18 mei 2022, om 11:09 uur

Grijpskerk – De hulpdiensten zijn woensdagochtend gealarmeerd voor een verkeersongeval in Grijpskerk.

Omstreeks 10:10 uur werden de hulpdiensten, waaronder de brandweer, gealarmeerd voor een verkeersongeval. Aan de Bindervoetpolder was een motorrijder uit de bocht gevlogen, deze kwam terecht in een naastgelegen weiland.

De motorrijder werd in het weiland behandeld door het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is daarna met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter werd tijdens het aanvliegen afgemeld.

Overige weggebruikers werden door de politie langs het incident geleid. Het is niet duidelijk hoe het komt dat de motorrijder uit de bocht vloog.

Reacties

reacties