Auto komt op vangrail van snelweg terecht en duikt in berm bij Beerta (VIDEO)

Geplaatst op 16 mei 2022, om 13:25 uur

Beerta – Hulpdiensten zijn maandagmiddag opgeroepen voor een ongeval op de A7 bij Beerta.

Omstreeks 12:40 uur werden de politie en ambulancedienst gealarmeerd. Niet veel later werd ook de brandweer opgeroepen, deze bleek al snel niet meer nodig. Bij aankomst bleek een voertuig van de snelweg te zijn geraakt. Volgens een omstander is de auto op de vangrail terecht gekomen waarna deze een duik maakte in de berm.

De twee inzittenden van het voertuig zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

 

Reacties

reacties