Brandweer Hoogezand twee keer in actie voor autobrand

Geplaatst op 9 mei 2022, om 21:03 uur

Hoogezand – De brandweer van Hoogezand moest maandag twee keer in actie komen voor een autobrand. Al vroeg in de nacht kwam de eerste melding binnen.

Omstreeks 02:43 uur werd de brandweer opgeroepen voor de brand aan de Multatulistraat in Hoogezand. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al volledig in brand. De brandweer heeft de brand geblust met een straal hoge druk. De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

De tweede melding kwam in de avond net voor acht uur binnen bij de brandweer. Van brand bleek hier echter geen sprake. De brandweer heeft een korte controle gedaan en de bestuurder geadviseerd een garage te bezoeken.

 

Reacties

reacties