Automobilist rijdt onder invloed van diverse drugssoorten door Leeuwarden

Geplaatst op 16 mei 2022, om 09:23 uur

Leeuwarden – De politie heeft zondagochtend een automobilist aangehouden die onder invloed van meerdere soorten drugs reed.

Omstreeks 07:30 uur werd de automobilist met zijn voertuig gecontroleerd op de Overijsselselaan. Er werd in de kofferbak van het voertuig gekeken. In de kofferbak werden twee tassen met, vermoedelijk, bliksemafleiders aangetroffen. De passagier vertelde dat het met toestemming het koper had geknipt.

De tassen en inhoud zijn in beslag genomen en er is een onderzoek gaande. Bij de bestuurder, een 56-jarige Leeuwarder, werd een drugstest afgenomen. Deze testte positief op diverse drugssoorten. De bestuurder is aangehouden, er is bloed afgenomen voor het onderzoek en er is een proces-verbaal opgemaakt.

https://twitter.com/POL_Leeuwarden/status/1526098191082565632

Reacties

reacties