Persoon ernstig gewond na aanrijding met auto op de N31 bij Drachten (video)

Geplaatst op 15 mei 2022, om 07:00 uur

Drachten – De hulpdiensten zijn zaterdagavond opgeroepen voor een ernstig ongeval op de N31 bij Drachten. 

Omstreeks tien voor elf werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Op de N31 had een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een persoon. Meerdere politie eenheden, ambulances en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer raakte bij het ongeval ernstig gewond en is na behandeling van het ambulancepersoneel en het mobiel medisch team met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan. De N31 richting Oosterwolde werd afgesloten voor het overige verkeer. Automobilisten die in de file stonden konden vervolgens in tegengestelde richting de snelweg verlaten om hun weg te kunnen vervolgen.

Berger Tolman heeft uiteindelijk de auto geborgen waarna rond 01:00 uur de autoweg weer kon worden vrijgegeven.

https://twitter.com/POL_Fryslan/status/1525595907135242241

 

Reacties

reacties