Automobilist slaat over de kop met auto op A7 bij Joure: traumahelikopter ingezet

Geplaatst op 8 april 2022, om 07:00 uur

Joure – In de nacht van donderdagavond op vrijdagmorgen werden de hulpdiensten ingeschakeld voor een verkeersongeval op de A7 nabij Joure.

De aanrijding ontstond omstreeks kwart voor één in de rijrichting van Sneek richting Joure. Voor de hulpverlening werden politie-eenheden, twee ambulances en de brandweerwagens van Joure ingezet. Voor zover bekend raakte een bestuurder met een personenauto in de slip, het voertuig sloeg vervolgens over de kop en belandde op het dak in de berm.

Voor de medische behandeling werd een traumateam ingeschakeld welke per helikopter naar het incident wed gevlogen. De politie moest de A7 afsluiten zodat de traumahelikopter op de snelweg kon landen. Één slachtoffer is na stabilisatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Informatie over de oorzaak en de identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt. Het voertuig werd door een bergingsbedrijf afgesleept.

Reacties

reacties