Verdachte vader (46) van poging doodslag op zijn kind blijft 90 dagen langer vastzitten

Geplaatst op 16 maart 2022, om 16:22 uur

Drouwen – De politie heeft zondag 27 februari een 46-jarige man uit de gemeente Aa en Hunze aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident.

Het incident vond zondag rond 10:45 uur plaats aan de Steenhopenweg nabij Drouwen. Een jong kind is hierbij ernstig gewond geraakt. De 46-jarige man wordt verdacht van poging doodslag op zijn kind. Hij blijft negentig dagen langer vastzitten. De eerder opgelegde beperkingen zijn opgeheven, maar er kan geen nadere informatie worden gegeven over het nog lopende onderzoek.

De politie was aanwezig in Drouwen omdat ze naar aanleiding van een melding zich zorgen maakten over de twee personen, die uiteindelijk betrokken waren bij het incident. De politie trof de man en het kind aan op de Steenhopenweg nabij Drouwen en raakte met de man in gesprek. De man wordt ervan verdacht vervolgens geweld te hebben gebruikt. De man en het kind zijn beide gewond geraakt. Het jonge slachtoffer is ernstig gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Bij de aanhouding is door de politie een stroomstootwapen gebruikt.

De verdachte is in verzekering gesteld en hij zal worden verhoord over het steekincident. De man zit in volledige beperkingen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Er is op de plaats van het delict uitvoerig sporenonderzoek gedaan. Ook zijn er getuigen gehoord.

Reacties

reacties