Vrouw gewond bij botsing in Nieuwolda; baby geiten komen met de schrik vrij (video)

Geplaatst op 11 februari 2022, om 15:22 uur

Nieuwolda – Op de Hoofdweg West in Nieuwolda zijn vrijdagmiddag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Beide auto’s raakten beschadigd.

Zowel een ambulance als de politie kwamen ter plaatse. De bestuurster van de Citroën is door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. De andere bestuurder van de Volkswagen Golf kwam met de schrik vrij. Ook twee baby geiten die op de bijrijder stoel zaten van de Citroën kwamen met de schrik vrij.

Bij het keren van de ambulance, reed de ambulance zich vast. De vrouwelijke bestuurster werd meegenomen door de ambulance maar omdat de ambulance zich vastreed is het slachtoffer uitgestapt. Door de politie zijn de baby geiten naar een boerderij gebracht. Hoe het ongeval is ontstaan is niet duidelijk. Een bergingsbedrijf zal beide auto’s gaan afslepen.

Reacties

reacties