Politie zoekt getuigen van gewapende overval op supermarkt in Harlingen

Geplaatst op 5 februari 2022, om 22:47 uur
Harlingen – De politie onderzoekt een gewapende overval op een supermarkt aan de Kimswerderweg in Harlingen en is daarbij op zoek naar getuigen.
Vrijdagavond 4 februari omstreeks 20:40 uur kwam een onbekende man de supermarkt binnenlopen. De man was in het donker gekleed. De man bedreigde een medewerker van de winkel. De overvaller ging er vandoor toen hij hoorde dat de medewerker om de hulp van de bedrijfsleider vroeg.
De politie is direct begonnen met een onderzoek in de omgeving. De politie zoekt getuigen van de overval. Wellicht heeft u kort voor of direct na de overval iets verdachts gezien.
Mocht je in de omgeving wonen en je beschikt over camerabeelden, laat het de politie weten. Mogelijk is op de beelden iets te zien wat voor de politie van belang kan zijn. U kunt contact opnemen via 0900-8844, of anoniem via Meld misdaad anoniem 0800-7000

Reacties

reacties