Hagelbui zorgt voor slippartij in Veendam: Auto botst frontaal tegen boom op N366

Geplaatst op 25 februari 2022, om 12:24 uur

Veendam – Vrijdagmorgen omstreeks half twaalf ontstond er een verkeerongeval met letsel op de N366 bij Veendam.

Meerdere politie-eenheden, twee ambulances de brandweer en ook een traumateam kwamen ter plaatse op de hulpverlening op te starten. Een automobilist bleek hier door een laagje hagel op de weg in de slip te zijn geraakt. De bestuurder kwam daarbij in de berm en na een stuurcorrecte botste de auto tegen een boom aan.

Een tweetal slachtoffers zijn door de hulpdiensten voorzien van eerstehulpverlening. Één van de inzittende is door de brandweer bevrijdt. Ten minste één van de betrokkene is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Ten tijde van het incident werd de weg afgesloten.

Reacties

reacties