Dode bij steekpartij in Lemmer: groot onderzoek gestart (video)

Geplaatst op 15 februari 2022, om 07:14 uur

Lemmer – Aan de Sluisweg in Lemmer is dinsdagochtend een persoon overleden na een steekincident.

De politie werd rond 05:00 uur gealarmeerd voor het incident en ging met spoed ter plaatse. Bij het pand troffen zij een zwaargewond persoon aan, hulpverlening van onder andere het traumateam mocht niet meer baten.

De politie is een grootschalig onderzoek gestart. Agenten zijn nog opzoek naar een kale man van ongeveer 35 jaar. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident. De man droeg een donkerblauwe spijkerbroek, had een blauw jack en droeg zwart-witte Adidasschoenen.

De politie roept mensen op om zich te melden als ze de man hebben gezien. Mochten ze de man nu zien, dan mogen ze bellen met 112. Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Update: verdachten aangehouden

Reacties

reacties