Automobilist raakt verkeersbord, lantaarnpaal en twee bomen op Hoofdweg in Froombosch

Geplaatst op 27 februari 2022, om 08:00 uur

Froombosch – Aan de Hoofdweg in Froombosch ontstond zondagmorgen omstreeks twintig voor zeven een verkeerongeval. 

Een automobilist raakte hier van de weg af en botste op een verkeersbord, een tweetal bomen en een lantaarnpaal. De bestuurder raakte gewond en de hulpdiensten, waaronder de brandweer, werden met spoed ingeschakeld.

De man kon zelfstandig uit het voertuig komen en verklaarde tegenover bezorgde omstanders dat hij onder invloed was van alcohol. De ingezette ambulancehulpverleners hebben de man voorzien van eerstehulpverlening en voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten gingen daarbij met de ambulancedienst mee omdat de man mogelijk zal worden aangehouden voor het rijden onder invloed.

De politie maakt een rapport op van het ongeval en de gemaakte schade. De auto werd door een ingeschakeld bergingsbedrijf geborgen.

Reacties

reacties