Automobilist laat ernstig gewonde fietser achter na ongeval in Buitenpost (video)

Geplaatst op 5 februari 2022, om 21:19 uur

Buitenpost – Een fietser is zaterdagavond ernstig gewond geraakt na een ongeval met een automobilist, de automobilist is doorgereden.

Omstreeks 20:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval aan de Parallelweg. Al snel werd ook de assistentie van het Mobiel Medisch Team gevraagd, deze bleek later niet nodig. Ter plaatse werd duidelijk dat het een ongeval betrof tussen een automobilist en een fietser. De automobilist is na de botsing doorgereden en heeft de fietser bewusteloos achtergelaten.

Het slachtoffer was met nog twee andere jongens aan het fietsen. Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel behandeld in de ambulance en overgebracht naar het ziekenhuis. De weg was lange tijd afgesloten vanwege politieonderzoek.

Reacties

reacties