Automobilist botst tegen lantaarnpaal in Wolvega

Geplaatst op 27 februari 2022, om 18:04 uur

Wolvega – Omstreeks twintig over vijf ontstond er een eenzijdig verkeersongeval op de kruising van de Pastoriestraat met de Van Harenstraat in Wolvega.

Een automobilist bleek hier van de weg te zijn geraakt en een botsing te hebben veroorzaakt tegen een lantaarnpaal aan. De man raakte daarbij gewond aan zijn been, hiervoor kwam met spoed een ambulance ter plaatse. De ambulancehulpverleners hebben de man voorzien van eerstehulpverlening maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

De politie heeft ter plaatse het ongeval in kaart gebracht en zal een mutatie opmaken van het incident. De personenauto raakte aan de rechtervoorzijde beschadigd, hiervoor werd een bergingswagen ingeschakeld.

Reacties

reacties