Inzet traumahelikopter voor te water geraakte auto in Winsum: Bestuurder zit al thuis

Geplaatst op 29 december 2021, om 16:02 uur

Winsum (Frl) – Een automobilist is woensdagmiddag in een sloot belandt aan de Stelpdyk in Winsum.

De hulpdiensten werden omstreeks 14:40 uur opgeroepen voor het ongeval. Brandweer, politie, ambulance en een traumahelikopter werden met spoed gealarmeerd. Ter plaatse bleek een automobilist door nog onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt en in een sloot tot stilstand te zijn gekomen.

De brandweer heeft de auto met een kraan uit de sloot getild. Er bleek niemand bij het voertuig aanwezig te zijn, de bestuurder was thuis en is niet gewond geraakt. De inzet van traumahelikopter en overige ambulances bleek uiteindelijk niet nodig.

Tijdens de afhandeling van het ongeval ontstond in dezelfde straat van het bovenstaande ongeval nog een kop-staart gebeurd, hier raakte niemand bij gewond.

Reacties

reacties