Twee verdachten schietpartij Leeuwarden langer vast

Geplaatst op 28 december 2021, om 14:15 uur

Leeuwarden – Een 23-jarige man uit Leeuwarden en een 26-jarige man uit Wolvega die verdacht worden van betrokkenheid bij de schietpartij in de Jan de Baenstraat in Leeuwarden blijven 14 dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris maandag besloten.

Vrijdagmiddag 24 december om 13:15 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er in de omgeving van de Jan de Baenstraat mogelijk een aantal schoten gehoord waren. Meerdere politie-eenheden en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse maar troffen geen gewonden aan in de omgeving van de Jan de Baenstraat. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar het incident.

Later zijn er drie verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Twee van hen zitten dus nog vast en blijven nog eens veertien dagen langer vastzitten.

Reacties

reacties