VIDEO: Man (55) verdacht van ombrengen vrouw (50) in Muntendam

Geplaatst op 7 november 2021, om 14:50 uur

Muntendam – Een 50-jarige vrouw uit de gemeente Midden-Groningen is zondagochtend omgekomen bij een geweldsincident in een woning aan de Middenweg in Muntendam. Door de politie is er een verdachte aangehouden, het gaat om een 55-jarige man uit de gemeente Midden-Groningen. 

Een ambulance, het Mobiel Medisch Team en de politie kwamen ter plaatse voor de hulpverlening, maar deze mocht voor het slachtoffer niet meer baten. De politie doet uitgebreid onderzoek in en rondom de woning.

De verdachte zal door de politie worden verhoord. De politie vermoedt dat het gaat om een incident in de relationele sfeer. Onder andere de Forensische Opsporing is ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht.

 

Reacties

reacties