Ruzie in Action Surhuisterveen om voordringen in kassarij: Snoepgoed eindigt als strooigoed door de winkel

Geplaatst op 13 november 2021, om 17:35 uur

Surhuisterveen – Een hoop tumult ontstond zaterdagmiddag in de Action aan de Dellen in Surhuisterveen na een confrontatie door voordringen bij een kassarij.

Een gezin had ten tijde van de sinterklaasintocht die door het dorp liep, snoepgoed ingeslagen bij een Action Filiaal. Een man in een scootmobiel drong vervolgens voor in de kassarij waarna het gezin aangaf hier niet van gediend te zijn. De man in de scootmobiel begon vervolgens het snoepgoed van de lopende band kassa te verwijderen. De man van het gezin begon zich verbaal te uiten richting de man in de scootmobiel.

Een andere klant begon zich met de confrontatie te bemoeien en keerde zich tegen het gezin. Hierbij werd gedreigd met slaan en werd er over en weer geduwd en getrokken, hierop gooide de man van het gezin met de zakken snoepgoed richting de andere klant. Het snoepgoed belandde vervolgens als strooigoed door de winkel.

Het kassapersoneel raakte enigszins overstuur en belde via 112 de politie. Agenten kwamen ter plaatse om het verhaal van alle partijen op papier te zetten. De man in de scootmobiel is na de confrontatie weggegaan, van hem zijn geen gegevens bekend. De beide mannen die een conflict met elkaar kregen zijn door de politie gehoord. De man van het gezin doet aangifte van mishandeling tegen de klant die dreigde met geweld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

De geschrokken klanten, waaronder vele kinderen, waren erg ontdaan van het geheel.

Reacties

reacties