Ongeval met vijf voertuigen op N919 in Veenhuizen

Geplaatst op 12 november 2021, om 19:40 uur

Veenhuizen – Op de Hoofdweg (N919) is vrijdagavond een aanrijding geweest tussen vijf voertuigen. Vier auto’s en een bestelbus raakten bij het ongeval betrokken.

Politie, ambulance en brandweer werden omstreeks 18:35 uur opgeroepen voor het ongeval. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de voetbalvereniging Veenhuizen. De brandweer heeft de voertuigen veiliggesteld, zover bekend zat er niemand bekneld. Ambulancepersoneel ontfermd zich over de slachtoffers. Zeker één slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere voertuigen raakten zwaar beschadigd en werden door een bergingsbedrijf weggesleept. De weg werd ten tijde van de hulpverlening gedeeltelijk afgesloten. De politie heeft niets bekend gemaakt over de toedracht van het incident.

Reacties

reacties