Forse schade na ongeval met drie voertuigen op de A7 bij Kolham

Geplaatst op 16 november 2021, om 20:35 uur

Kolham – Op de A7 bij Kolham heeft dinsdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen drie voertuigen. 

Hulpdiensten werden rond twintig voor acht opgeroepen voor het ongeval. Naast politie en ambulance werd ook de brandweer opgeroepen. Twee Nederlandse voertuigen en een Duits voertuig waren met elkaar in botsing gekomen nadat één van de bestuurders de macht over het stuur verloor en vervolgens een draai maakte van 360 graden. De twee achterop komende bestuurders konden niet meer op tijd uitwijken en botste vervolgen op het voertuig.

Het personeel van twee ambulances hebben de bestuurders gecontroleerd op verwondingen. Één persoon is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de A7 richting Hoogezand afgesloten.

Reacties

reacties