Uitslaande brand in woning in Wildervank

Geplaatst op 4 oktober 2021, om 06:30 uur

Wildervank – Aan de J. Kammingastraat is zondagavond brand uitgebroken in de bovenverdieping van een woning.

Rond twintig over elf werden de eerste brandweereenheden opgeroepen voor de brand. Al vrij snel werd er opgeschaald naar Grote brand. Bij aankomst van de eerste brandweerlieden bleek de bovenverdieping van de woning volledig in brand te staan.

Naast meerdere brandweerkorpsen werd uit voorzorg ook de ambulance en een traumahelikopter opgeroepen. Uiteindelijk bleek dat iedereen op tijd ui de woning kon komen. Ook werden er enkele honden gered. Niemand raakte gewond.

De woning raakte zwaar beschadigd door de brand. Door de rookontwikkeling werden omwonenden via een NL-alert verzocht om ramen en deuren te sluiten.

Reacties

reacties