Man aangehouden na melding van persoon te water in Surhuisterveen

Geplaatst op 12 september 2021, om 08:00 uur

Surhuisterveen – Een verwarde man heeft zaterdagavond de hulpdiensten laten uitrukken nadat hij te water raakte.

Omstreeks 22:30 uur werden de hulpdiensten, onder andere brandweer en traumahelikopter, met spoed opgeroepen. Er zou aan De Groenling een persoon te water zijn geraakt. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse.

Bij aankomst van de hulpdiensten was de exacte locatie nog onduidelijk, er moest enige tijd gezocht worden. Niet veel later bleek het incident te zijn aan De Fazant. Daar troffen de hulpdiensten een verward persoon aan.

In de ambulance gedroeg de verwarde man zich dusdanig agressief dat is besloten de man aan te houden. Hij raakte verder niet gewond.

Reacties

reacties