Auto zwaar beschadigd bij ongeval in Midwolda; bestuurder met spoed naar het ziekenhuis

Geplaatst op 14 september 2021, om 21:30 uur

Midwolda – Aan de Kerkelaan heeft dinsdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Het voertuig raakte bij het ongeval zwaar beschadigd.

De bestuurder van een voertuig was door een nog onbekende reden van de weg geraakt en vervolgens op de kop in een sloot belandt. De bestuurder wist op eigen kracht uit het voertuig te komen en heeft daarna hulp gevraagd bij een woning verderop. Daar werden vervolgens de hulpdiensten in kennis gesteld.

De bestuurder werd bij de woning gecontroleerd op verwondingen door het ambulancepersoneel. Hij is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde auto is later door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.

 

Reacties

reacties