Verdachte schietpartij Leeuwarden opgepakt door arrestatieteam (video)

Geplaatst op 2 augustus 2021, om 22:44 uur

Leeuwarden – De verdachte van de schietpartij in Leeuwarden is maandagavond in de Borneostraat opgepakt door het arrestatieteam. Eerder op de avond kwam er bij de politie een melding binnen dat in een cafetaria op De Centrale in Leeuwarden een man was gezien met een vuurwapen.

De man had zich verstopt op het toilet. De cafetaria werd door de agent ontruimd. De man vluchtte vervolgens te voet via de achterzijde van de cafetaria. Er werden tijdens de vluchtactie tientallen schoten gelost door de politie.

Ondertussen werd het arrestatieteam en een politiehelikopter opgeroepen. De man is vervolgens door het arrestatieteam aangehouden. Met een ambulance is de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie zal een onderzoek gaan starten naar de toedracht.

Reacties

reacties