Twee gewonden bij botsing in Eelde

Geplaatst op 30 augustus 2021, om 19:01 uur

Eelde – Aan de Burgermeester J.G. Legroweg in Eelde heeft maandagavond een ongeval tussen twee personenauto’s plaats gevonden.

Omstreeks 18:00 uur werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd. Aan de Burgemeester J.G. Legroweg zou een ongeval met letsel hebben plaats gevonden. Ter plaatse aangekomen bleek er een botsing tussen twee automobilisten te zijn geweest, ook een baby raakte daarbij betrokken.

Ambulancepersoneel is ter plaatse om de betrokkenen te controleren op verwondingen. Beide bestuursters zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De andere inzittende, een man en baby, gaan met een ambulance mee als passagier. Het overige verkeer ondervond enige hinder van het incident. De auto’s raakte bij het ongeval beschadigd, deze worden geborgen door een berger.

Reacties

reacties