Automobilist rijdt door berm in Veendam en wordt aangehouden

Geplaatst op 30 augustus 2021, om 16:32 uur

Veendam – Een automobiliste is maandagmiddag meegenomen naar het politiebureau nadat deze in de berm terecht kwam aan de Ommelanderwijk.

De hulpdiensten werden omstreeks 15:45 uur met spoed opgeroepen, er zou een ongeval met letsel hebben plaats gevonden aan de Ommelanderwijk in Veendam. Ter plaatse aangekomen bleek dat een automobiliste met haar auto in de berm terecht was gekomen, hierbij reed deze over meerdere paaltjes mee.

De bestuurder is door het medische personeel gecontroleerd, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Nadat de vrouw uit de ambulance kwam is deze meegenomen naar bureau, de bestuurster reed mogelijk onder invloed van alcohol. Een berger heeft het voertuig geborgen, het verkeer kon het incident tijdelijk over één rijbaan passeren.

Reacties

reacties