Bestuurders botsen op vangrail bij twee ongevallen op N33 bij Assen

Geplaatst op 11 augustus 2021, om 11:00 uur

Assen – Op de N33 bij Assen zijn woensdagmorgen omstreeks 09:00 uur twee auto’s tegen de vangrail gebotst.

De bestuurster van de eerste auto verloor door een onbekende oorzaak de macht over het stuur waarna een ongeluk gebeurde. Daardoor ontstond filevorming waarbij een tweede ongeluk plaatsvond. De bestuurder van een busje dat moest remmen botste hierbij ook tegen de vangrail.

De vrouw van het eerste ongeval werd door ambulancehulpverleners voorzien van eerstehulpverlening en vervolgens voor nadere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het busje bleef ongedeerd.

Het verkeer werd ter hoogte van de plek van de botsingen tussen Rolde en Assen tijdelijk over de rechterrijstrook geleid.

Reacties

reacties