Politie pakt drietal met 30 kilo coke en kwart miljoen contanten op bij Bourtange

Geplaatst op 14 juli 2021, om 19:19 uur

Bourtange – De politie heeft de afgelopen maand bij Bourtange drie personen aangehouden voor het bezit van 30 kilo aan cocaïne en een kwart miljoen aan contanten. 

Dit heeft de politie vandaag laten weten. Het drietal bestaat uit twee mannen en een vrouw. De drugs en het geld lagen verborgen in de twee auto’s van de verdachten. Het Openbaar Ministerie deed samen met de politie onderzoek naar het drietal waar deze aanhouding uit voort komt.

De arrestatie van de drie verdachten vond 14 juni plaats. Waarbij een 36-jarige man uit Haarlem, een 30-jarige Duitser en een 45-jarige vrouw uit Rotterdam werden opgepakt. Ze zijn op 21 juni voorgeleid aan de  rechter-commissaris en blijven minimaal nog negentig dagen vastzitten. Het drietal wordt verdacht van drugsbezit, het in- en uitvoeren van harddrugs en witwassen.

Reacties

reacties