Woning in Gieten verwoest door uitslaande brand (video)

Geplaatst op 26 juni 2021, om 08:00 uur

Gieten – De brandweer werd in de nacht van vrijdagavond op zaterdagmorgen ingeschakeld voor een woningbrand aan de Oelenboom in Gieten.

De brandweerlieden kwamen net terug van een verkeersongeval aan het Veenhof in Gieten. Bij de kazerne aangekomen kwam een burger de brand meldden. De brandweerlieden konden direct opnieuw ingezet worden. Aanrijdend bleek dat de brand al uitslaand was, hierop werden meerdere korpsen ingezet.

Voor de brandbestrijding werden de korpsen uit Gieten, Gasselternijveen, Annen, Borger, Zuidlaren en de hoogwerker van Stadskanaal ingezet. De bewoner en zijn hond konden zich tijdig in veiligheid brengen. De oorzaak van de brand is niet bekend gemaakt. De woning werd door de brand volledig verwoest.

https://www.youtube.com/watch?v=sTtWUFskQKY&ab_channel=HermanvanOost

Reacties

reacties