Jongen in been gestoken tijdens conflict in eerste horecanacht Drachten

Geplaatst op 26 juni 2021, om 07:00 uur

Drachten – Een melding van een steekpartij aan de Zuidkade in Drachten heeft in de nacht van vrijdagavond op zaterdagmorgen voor de inzet van hulpdiensten gezorgd.

Tijdens de eerste nacht dat de Drachtster horeca weer open mocht in verband met de versoepelde corona maatregelen, ging het omstreeks twintig over twee mis op de Zuidkade.

Ter hoogte van een horecazaak bleek een conflict te zijn ontstaan waarna een man in zijn been werd gestoken. Het is nog niet bekend wat voor steekwapen er is gebruikt. Naast vier politie-eenheden werd ook een ambulance met spoed ingezet.

De jongen werd door ambulancehulpverleners voorzien van eerstehulpverlening en moest voor nadere behandeling per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft getuigen gehoord en heeft in de omgeving opzoek naar de verdachte.

Ten tijde van de hulpverlening werd een dronken man vervelend, agenten hebben de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Voor zover bekend zijn er geen verdachte van het conflict aangehouden.

Reacties

reacties