Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval in Drachtstercompagnie

Geplaatst op 17 juni 2021, om 12:56 uur

Drachtstercompagnie – Op de Knobben bij Drachtstercompagnie is donderdag aan het begin van de middag een auto tegen een boom aangereden. De weg werd vanwege het ongeval afgesloten.

Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer werd opgeroepen. Door een onbekende oorzaak raakte de automobiliste van de weg en raakte hierbij meerdere bomen, uiteindelijk kwam de auto op zijn kant tot stilstand tegen een boom.

Door omstanders is de vrouw uit de auto gehaald. In de auto zat een vrouw, als enige inzittende, ze raakte gewond en is door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. Ze is daarna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een berger heeft de auto afgesleept.

Reacties

reacties