Traumateam ondersteunt hulpdiensten bij verkeersongeval N919 Veenhuizen

Geplaatst op 13 juni 2021, om 15:30 uur

Veenhuizen – Zondagmiddag ontstond er een verkeersongeval op de N919 – Hoofdweg nabij Veenhuizen.

De aanrijding ontstond omstreeks 15:00 uur tussen twee personenauto’s en een vrachtwagen. Door de meldkamer werden direct meerdere politie-eenheden, drie ambulances en het brandweerkorps uit Veenhuizen ingezet. Voor medische assistentie van de ambulancedienst werd het traumateam per helikopter naar het incident gevlogen.

De politie sloot ter plaatse de N919 voor een gedeelte af voor het overige verkeer. Wat de oorzaak is van het incident zal nader onderzocht moeten worden. Twee personen werden met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de voertuigen af te slepen.

Reacties

reacties